AGNETHA ALENIUS MADSEN

50-årig egenföretagare från Husum, bosatt i Örnsköldsvik, två söner, engagerad medborgare. När jag var 16 år fick jag erbjudande att köpa en affärslokal när jag jobbade extra på restaurang, fastighetsägaren var på besök. Jag svarade –Ja gärna, men jag vet inte om man får köpa en lokal när man är 16 år? Jag åt min bröllopstårta i ett tält längs inkaleden tillagad av quechua-indianer. Om det och annat som ingen vet om mig kommer jag att berätta.

Total Page Visits: 905 - Today Page Visits: 1

9 reaktioner på ”AGNETHA ALENIUS MADSEN”

 1. Tack Agneta för ett fint sommarprat. Mycket bra berättat om ditt liv, er resa och hur du beskrev Ruben. Han gjorde skillnad för många. Minns då Ruben målade tavlan med Simon och hjälpte mig att samla in pengar till Barncancerfonden. De glömmer jag aldrig. Kram Gun Nordfjell

  1. Gun.
   Jag minns det så väl Ruben använde en av sina kulisser som Simon målade sitt konstverk på. Vilken kontakt de två fick. Det var du Gun som gjorde det möjligt genom ditt engagemang.
   Kram

 2. Tack Agneta för ett fint sommarprat. Bra berättat om ditt, er resa och du beskrev Ruben så bra. Jag minns då Ruben och Simon målade tavlan som nu sitter på uppe på Höglandsskolans vägg, allt för att samla in pengar till Barncancerfonden. Glad sommar önskar jag dig Agneta. Kram från mig till dig/Gun Nordfjell

 3. Tack för ett intressant semesterprat Agnetha! Du har varit med om mycket på dina 50 år.
  Vilken fin hyllning till Ruben också, du lämnade honom inte i svåra tider. Starkt!

 4. Vilket berörande sommar prat. Fantastiskt vad du och Ruben varit med om.💞🙏
  Så fint du beskriver honom.❣
  Önskar dig en fin fortsättning på sommaren Agnetha.💞

 5. Tack Agnetha för ett fantastiskt sommar prat❤️ vilka fantastiska resor och minnen du har tillsammans med Ruben som finns kvar i ditt hjärta.
  🌹🌹🌹

Kommentarer är stängda.