AMR ALJAMLI

Jag heter Amr Aljamli och jag bor sedan snart tio år tillbaka i Örnsköldsviks kommun. I mitt semesterprat kommer jag att berätta om varför jag flydde från mitt hemland Syrien och vad jag har gjort sedan jag kom hit. Jag kommer även att berätta om min dröm; att få jobba som läkare i Sverige. I tio år läste jag till läkare i den ukrainska staden Charkiv. Läkare var mitt drömjobb redan som ung.

Total Page Visits: 266 - Today Page Visits: 3

7 reaktioner på ”AMR ALJAMLI”

 1. Fint att få lyssna på ditt semesterprat Amr! Ha en skön sommar du med!

 2. Hej Amr
  Tack för ett jättefint semesterprat. Jag blir bekymrad när Sverige inte tar vara på din kompetens som läkare. Jag hoppas du får din ansökan beviljad och en önskan om allt gott.

 3. Hej Amr!
  Har lyssnat till din berättelse. Hade önskat mer prat och mindre musik! Du har nog mera att berätta men tacksam för det du delade. Stor skam över hur vi behandlar välutbildade invandrare. Där finns mycket att göra och jag förstår inte hur myndigheterna agerar. Önskar dig lycka till och beklagar hur du blir behandlad.

 4. Bra och underbar dialog. Jag hoppas att Sverige tar din kompetens som läkare på allvar.Jag hoppas du får din ansökan beviljad och en önskan om allt gott.

 5. Hej Amer. Jag minns så väl den dagen du kom till gula kyrkan i Mellansel. Vi hade startat upp en enkel svenskundervisning till alla syrier som kom. Ni var ca 100 st. Jag fick den ära att sitta med dig och hjälpa dig. Du var en duktig elev som klarade av att lära dig svenska jätte fort. Min fam.fick också lära känna dig som en god vän. Jag hoppas verkligen att du ska få fortsätta med att få behörighet att jobba som läkare, vi behöver dig.

 6. Lugn och fin berättelse om Ditt liv Amr, bra jobbat. Musiken också väl vald tycker jag E stor skam för vårt land att vi inte hittills tagit vara på Din kompetens från läkarutbildningen (10 år) i Charkiv, Ukraina när vi dess utom saknar läkarkompetens i Sverige. Dessutom har du -Medicinsk Genetik- som specialkompetens också, det vet jag. Kämpa vidare Amr!

 7. TACK för ett jättetrevligt program med fin härlig musik. Lycka till med dina planer för framtiden. Jag håller tummarna.

Kommentarer är stängda.