ANITA HARNING

Pensionerad specialpedagog, vice ordförande i Örnsköldsviks FN förening, Zimbabwevän. Biblioteksälskare, mamma, mormor, farmor och reservmormor. Mitt sommarprogram ska handla om somrar, vändpunkter, avsked, glädje och sorg. Att världen är så stor, så stor och samtidigt bara en liten by. Att Övik inte är världens centrum och att människan är människans glädje.

Total Page Visits: 3072 - Today Page Visits: 1

24 reaktioner på ”ANITA HARNING”

 1. Tack för ett fint och känslosamt semesterprat, Anita. Du är en verkligt god människa och värd all beundran. Jag önskar dig en fin fortsättning på denna sommar även om den är olik de somrar vi upplevt tidigare.

 2. Tack för ett starkt program. Det gäller att finna meningen i livet i samband och efter svåra upplevelser. Alla måste vi känna oss behövda. Detta semesterprat gav mig mycket.

 3. Tack för en fin berättelse från dig Anita. Du är värd all beundran. Dina insatser och din inställning värmer inte bara de ungdomar som du engagerat dig för utan alla oss andra också.

 4. Ett mycket bra och gripande sommarprat Anita!
  Jag ska dela det till så många jag kan, då det du berättar har verklig substans och bör ligga till grund för hur vi ser på våra medmänniskor!

 5. Kära Anita, du underbara människa. Jag har nu lyssnat på ditt fantastiska sommarprat. Tårarna har trillat och du är lika fin som jag minns dig när vi jobbade tillsammans. Kramar!

 6. Anita, äntligen fick vi höra din berättelse som efter Stures död handlat om att ge afghanska pojkar den värme o tillit som Staten borde stått för. Du orkar ensam bära deras förtvivlan när samhället i stort sviker. Vilket ansvar du bär! Vi andra har fullt upp med våra viktiga husrenoveringar som aldrig blir klara. Åh vilken människa du är!! Stort Tack !

 7. Hej Anita!
  Äntligen tog jag mig tid att lyssna på ditt program.
  Du är verkligen en stor människa och en stor berättare!
  Tårar har rullat och tankarna likaså….
  Underbara du!
  Kram Bitte

 8. Tack Anita för en fantastisk berättelse om godhet i praktisk handling. Du är en förebild

 9. Jag skickade en kommentar till dig på mail. Ett mycket fint program. Nu vet vi mycket mer om hur det verkligen gick till med de ensamkommande barn som kom. Du har verkligen lagt ner en otrolig omsorg för barnen.

 10. Anita du är verkligen en äkta medmänniska så fantastiskt mycket kärlek och omsorg du ger till dina medmänniskor. Med stort intresse lyssnade jag på dig. Jag kan inte fatta varför Migrationsverket ödsla så mycket tid på att flytta människor kors och tvärs i Sverige.
  Med glädje minns jag Sture när vi var kolleger i Husum
  Ha en bra fortsättning på sommaren
  Digital Kram Berit

 11. Tack Anita,för ett tankeväckande och helt fantastiskt fint program.
  Vilken otrolig mänsklig omtanke och medkänsla Du hargivit till alla Dina ”barn”.
  Stor kram.
  Karin Nordin

Kommentarer är stängda.