4 reaktioner på ”BLAND LIVETS OTYG,NÄTVERK OCH RÖDA TRÅDAR – MARITA FRANZÉN”

  1. Kärleksfull beskrivning av sin uppväxt. Jättetrevligt att lyssna till ❣

  2. Så roligt att höra även om jag vet en hel del men du är verkligen en ljuvlig röst att höra på.

  3. Tack för ett mycket intressant program. Väcker tankar.
    Suveränt berättat och passande musik.

  4. Det är så underbart att lyssna på dig. En sådan igenkänning och nostalgi! Det är som om du vore från en generation tidigare… I alla fall i mina barndomsminnen då liknande historier berättades av min mamma, morbror, moster på norrländska sittandes inne i brukstuga eller ute på bron. Bara dialekten för mig direkt till barndomen. Kanske även för att inte bara släkten är uppifrån men även min dagmamma. Norrländska är barndomsminnen och solvarma smultron!

Kommentarer är stängda.