CAMILLA LARSSON

Detta semesterprat kommer handla om två jubilarer, en 50-åring och en 100-åring. 50-åringen är jag och jag kommer prata om val, ansvar och hur jag väljer att försöka hantera de utmaningar som livet erbjuder. Men det kommer också att få handla om möjliggörare och viktiga människor och inte minst om 100-åringen.

Total Page Visits: 1822 - Today Page Visits: 1

5 reaktioner på ”CAMILLA LARSSON”

 1. Tack Camilla, klokt, initierat och värt att ta till sig och begrunda.

 2. Viktiga budskap OCH inte en dag försent, att du fick prata i radio! Beundrar dig som vän, f.d. kollega OCH som människa ❤️ Devisen och receptet “Göra om citroner till lemonad” lärde du mig för många år sen och det är jag dig evigt tacksam för 🙏 Stolt att, som en av flera tjänstemän, varit med i begynnelsen och berett platsen (och tjänsten) till dig som demokratisamordnare för unga. “Ungdomen kan!” Det är min devis ☺️

 3. Du fantastiska människa!! 💖 Tack för bästa sommarpratet! Gissar att P4 Västernorrland snart ringer och headhuntar dig 😀

 4. Fantastiskt sommarprat och tillika viktiga tankar om de förhållningar vi har till stort och smått men framförallt om valen som alltid är fria att ta.
  Tack Camilla för en väl investerad kväll i livet här och nu, med ditt sommarprat på högtalaren i Grekland och ön Lesvos.
  Heja dig och grattis till oss som får haka på dig och ditt livståg.

 5. Camilla! Tack för 1994 och tack för det här. En ärlig, tuff och vacker med-och-motgångssaga. Jag krediterar dig en stor del av mina egna stigar jag trampat som inte fanns.

  //15 år @1994

Kommentarer är stängda.