5 reaktioner på ”FRÅN SELTJÄRNS IP TILL MALMÖ STADION”

 1. Tack för ditt radioprat, jag var ju lagledare under din tid i Husum, när det gäller fotbollsplan i Kubbe-Norrflärke så var jag ute med en faster till min sambo Siv (Kent Sjölanders lilla syster) hon heter Lilian Westman hon och hennes man Birger gav oss en biltur kring byarna, passerade Seltjärn, sedan var vi förbi fotbollsplan och det är länge sedan jag har sett så fin plan. Har själv blivit pensionär, min hobby som jag idkar är fotografering. Ha det så bra Leif.

  1. Tack, Tommy, för kommentaren. Du hör till skaran goda ledare som jag mött under mitt fotbollsspelande. Seltjärns IP är numera inte lika fin som Kubbe IP. Fantastiskt att KNIF fortfarande har ett fotbollslag. Lilian hör till de trogna i kiosken. Men så är hon från Norrflärke och har bröder som spelat i KNIF.
   Din skicklighet som fotograf kommer jag också ihåg.

 2. Tack Leif för ett intressant och nostalgiskt program.
  Många av de personer du räknat upp har jag haft förmånen att lära känna.
  Min fotbollskarriär var kort, men jag har spelat på båda Kubbes planer. Den gamla låg vid en å dit bollarna hamnade ibland , och med en roddbåt till hands plockades bollarna upp. På den tiden fanns det bara en boll!
  Med önskan om en fortsatt fin tid som pensionär.

  1. Tack, Roland! Kul att höra om gamla fotbollsplanen. Jag såg Kubbe spela där innan jag själv spelade i A- eller B-laget. Men i pojklaget tränade vi och spelade på den planen. Det kunde bli mycket tilläggstid om det var vårflod och den enda bollen hamnade i ån!?
   Spelade du för Kubbe eller något annat lag?

   1. Som ung började jag i Anundsjö, eftersom jag växte upp i Västergensjö, men senare när jag gjorde ”comeback” som bekanta till Bosse Näsström och Harry Jonsson. Därför började jag följa med på deras träningar med KNIF, eftersom jag då hade flyttat till Övik, där både Bosse och Harry bodde. Det blev mestadels spel i B-laget, men det var en mycket fin tid!

Kommentarer är stängda.