GINGER WEDIN

Jag vill ge er ett axplock från en årsrik Sundsjäntas 55 år i skolans värld. En resa som gått både upp och ner. Kanske det också kan bli något om en annan rikedom. Nämligen att vara rik på yngre syskon. Det kommer att handla mycket om en storasyster med en viss envishet.

Total Page Visits: 2224 - Today Page Visits: 1

10 reaktioner på ”GINGER WEDIN”

 1. Tack för ett mycket vackert semesterprat till hyllning av vårt uppväxande släkte!

 2. Ginger, jag är så glad över, att jag satte mej ner och lyssnade på ditt sommarprat. Så gripande och fint du berättar om din skoltid. Jag hoppas många lyssnar. Ha en fin fortsatt sommar

  1. Tack Birgitta för att du lyssnade. Hoppas att jag kunde förmedla den viljans kraft som jag fick med mig i livet. Den har varit en gåva i många situationer i livet.

 3. Vi lyssnade på farmor till frukost idag 🙂
  Fantastiskt bra mamma! <3

 4. Tack Ginger!!Så fint att få ta del av en del av dina minnen från skolans värld!!

 5. Vilken fin berättelse och livsresa.Vilket mod av dig att flytta till Dorotea med allt vad det innebar förutom studierna.Kanske åkte du på Anundsjö vägarna med min far som var en av chaufförerna som mötte upp Åsele bussen.Musiken satte extra krydda på berättelsen.Nostalgitripp.

  1. Tack Marina!
   Kanske var din pappa en av chaufförerna. Jag minns dem som ”äldre män” som var ivrigt sysselsatta vid ratten av tunga vridningar av ratten på de mycket krokiga vägarna. Allt prat och glada skratt vid varje poststopp blev också underhållning i den mån jag hann uppfatta det som sades. Jag fick alltid hjälp att sitta längst fram för min åksjuka. Minns än den omtanke jag möttes av.

Kommentarer är stängda.