4 reaktioner på ”HANTVERKARE OCH KÖPMÄN I ÖRNSKÖLDSVIK – KARIN BERGSTRÖM DEL 6 GRENS BOSÄTTNING”

 1. Tack Karin för ditt program om min morfar, min stora idol har varit och skall alltid förbli. Jag berördes och fick stora tårar i ögonen att höra det. Jag kan för övrigt fler historier om honom, inte bara om groggen med disponenten för Framnäsfabriken. Han skänkte sina maskiner till Bröderna Oskar och Leonard Ekberg, som var gesäller hos honom.

 2. Vilken överraskning att få höra historien om min morfar. Tack Kerstin.
  Hälsningar Gunilla ( Westberg ) Zingmark

 3. Tack för en intressant historia! Så roligt att få höra mer om farmors far! Vänligen
  Maria Hörnfeldt.

 4. Tack för ett intressant program. Hade varit fantastiskt att få en stadstur med dig och våra elever.
  Erika Lindström
  Yrkeslärare Handels/Försäljning och Service programmet på Parkskolan

Kommentarer är stängda.