INGA -BRITT NIEMAND, FÖDD HÄGGSTRÖM

F d Dombäcksjänta, bor sedan drygt 50 år i Malmö. Här har jag haft min musiker- och pianopedagogiska yrkesbana samt min man, mina två barn och fyra underbara barnbarn. Jag ska berätta om hur jag, uppvuxen på Dombäcksåkern nära Husum, blev musiker och Malmöbo. Det är förunderligt att få följa med i livets labyrint, tillfälligheterna gör livet eller?

Total Page Visits: 1407 - Today Page Visits: 1

5 reaktioner på ”INGA -BRITT NIEMAND, FÖDD HÄGGSTRÖM”

 1. Fantastiskt roligt och spännande att höra om ditt Liv! Vårt senaste minne av dig är när du var vår “hovfotograf ” på Varvsberget när min bror Gunnar fyllde år. Han är numera död tyvärr Ha en fortsatt bra sommar!! /Anna o Lasse Östman.

  1. Tack Lasse, jag kommer så väl ihåg vårt möte! Ledsen för din brors bortgång – men så är livet. Tack för att ni lyssnade! Ha en skön sommar!👍
   Tack för all hjälp med blomstren under alla år🙏.

 2. Inga-Britt, vad du är lik dig sen ungdomen. Musiken har nog en konserverande effekt! Jag minns dig mycket väl, hälsade på dig i Dombäck ibland, vi var ju “låtsaskusiner”. Vi uppträdde faktiskt på samma tillställning på Husumgården, inspelning av lördagsmagasinet ” Här är Husum”. Jag sjöng i Ultråflickorna, Känner igen din röst efter de ca 55 år som gått! Intressant att höra om din musikkarriär. Öskar dig skön sommar!

  1. Ulla, tack för att du lyssnade! Åren har visserligen gått, men visst är vi fortsatt “låtsaskusiner”. Det är bara det långa avståndet mellan oss som gör att vi inte ses. Ja, jag kommer så väl ihåg Ultråflickorna – ni sjöng ju jättefint!
   Må väl , ha en fortsatt skön sommar du med !

 3. Ett lysande program om en bruksjäntas beundransvärda musikresa; ingen tillfällighet med sådana föräldrar. Har träffat dig hos min kusin Annika. Är avundsjuk på din brors dragspelande; lyssna gärna på mitt sommarprat 2013.

Kommentarer är stängda.