john-erik sturesson

Jag heter John-Erik Sturesson, pensionerad EFS-predikant och präst, bosatt i Köpmanholmen. I mitt prat kommer jag att ta upp att livets tillfälligheter för en människa ofta blir ett starkt vittnesbörd om Guds närvaro och ledning. Som förkunnare och präst i över 60 år har livet fyllts med dessa ”tillfälligheter” i vilka Gud har visat sin praktiska närvaro!

Total Page Visits: 1350 - Today Page Visits: 1

2 reaktioner på ”john-erik sturesson”

  1. Johnne berättade jättefint om sin väg till tro.
    Gud vet hur han ska finna vägen till en människas hjärta. Johnnes tro på bönesvar var starkt. Hans föräldrar bad.
    Tack Johnne!!!

  2. Tack älskade bror! Jag lyssnar om och om igen. Mitt hjärta fylls av kärlek och tacksamhet och rikedom. Och jag är så lycklig över att du är min bror. Jag är också lycklig över att ha hittat hem till Gud igen och att få vila i hans omsorg. Tack för ditt vittnesbörd!
    Älskar dig!

Kommentarer är stängda.