JOSEFINE ÖBERG

Jag är lärare på Trehörningsjöskolan och en av initiativtagarna bakom Glesbygdsskolenätverket. Mitt semesterprat kommer att handla om att gå till skolan och samla på sig kollegor och forskningsstudier. Jag kommer även prata om glesbygden och det ansvar vi har för att vårda dess särart som en del av allmännyttan.

Total Page Visits: 2755 - Today Page Visits: 1

10 reaktioner på ”JOSEFINE ÖBERG”

  1. Tack för ett bra sommarprat. Du har en mycket bra inställning och driv för att få glesbygdskolor att överleva. Lycka till. 👍

  2. Tack för ett trevligt sommar prat. Du har en styrka att kämpa för byskolor. De måste få finnas kvar. 👍💪

  3. Tack för ett inspirerande semesterprat! När skola och närsamhälle samverkar uppstår magi. Lärande när det är som bäst! 🌿🌤️

  4. Tack för ett intressant sommarprat om glesbygd, skolutveckling och vikten av läsning.! Tack också för intressant musikval!

  5. Toppen, önskar bara att politikren och näringslivet inte skulle vara så centrerat runt storstäderna, vilket tyvärr skett i Sverige från 70-talet och framåt. Åker man runt i t.ex. Norge så finns en betydligt mer levande landsbygd där politiska initiativ inte hämmat utvecklingen av landsbygden, på samma sätt som i Sverige.

  6. Tack för ett insiktsfullt och inspirerande sommarprat. Din inställning till glesbygden och dess skolor ger framtidstro 😊

  7. Du är en stjärna, inspirationskälla och en alldeles strålande kollega! Tack för alla dina klokheter och tokheter!❤️

  8. Det du och dina kollegor gjorde för Fredrika och skolan är värd alla rosor. Du öppnade nog mångas ögon till hjälp för kommande generationer med din klokskap. Du tänder hopp om fortsatt utveckling för glesbygden och dess skolor.

  9. Stort tack för både ditt sommarprat och att du nu jobbar på Trehörningsjöskolan med ditt “glesbygdshjärta”. Det känns så bra i mitt hjärta att skolan får fortsätta ha både kompetens och framtidstro.

Kommentarer är stängda.