KAIJA LUNDGREN

Jag heter Kaija Lundgren. Ni kommer få lyssna på tillbakablickar från mitt liv, att vara inflyttad till Sverige, livet som familjehemsförälder, vara kulturarbetare på amatörnivå och livsglädjen i att lära sig nya saker och möta människor. Bland annat.

Total Page Visits: 2366 - Today Page Visits: 1

9 reaktioner på ”KAIJA LUNDGREN”

 1. Tack Kaijja!!Jag blev varm och glad och litet vemodig av Ditt fina semesterprogram!
  Tänk så mycket värme Du har spridit och fortsätter att sprida!

 2. Tack Kaija ?
  Vilket fantastiskt liv du och familjen skapat och gett så mycket till andra behövande! Jag ler när du berättar om dina kurser helt underbart. Tack för ett fint och rörande program.
  Birgith

 3. Så trevligt semester prat du hade. Vi vet ju vilken omtänksam och fin människa du är sedan tidigare, men nu vet alla andra det också.?
  Carin o Janne

 4. Fantastiska, underbara Kaija! Du är nog den varmaste och roligaste människan jag vet. Tack för det bästa sommarpratet!!!

 5. Tack fina underbara Kaija för ett väldigt intressant, roligt och berörande semesterprat ?❤
  Du berättar så klart och tydligt och i lagom takt, och som vanligt är din härliga humor med i berättandet ?
  Du berättar i en väldigt bra ordning, och det blir inte rörigt på något sätt, och du har så passande och bra låtval mellan berättandet ?
  Det är extra kul och berörande att lyssna på ditt semesterprat, som storasyster till två av dina familjehemsbarn, som fick bo hos er ända tills de blev vuxna och skaffade egna boenden ?❤
  Jag är så otroligt glad och tacksam för att mina två älskade småsyskon blev så varmt emottagna och väl omhändertagna av dig och din man och era biologiska barn, då inte våra egna föräldrar hade förmågan att ta hand om mig och mina små syskon.
  Ni är så otroligt fina och snälla allihop och jag är också så glad och tacksam att jag fått lära känna dig och din man och era barn, och att jag fått vara med på många födelsedagsfiranden och högtider och annat i era välkomnande och varma hem ?❤
  Kram från Paula ❤

  1. Hej Kaija
   Så glad att Sami skickade länken till mig så jag fick möjlighet att lyssna på ditt underbara sommarprat.Vilken härlig och fantastisk kvinna du är. Så många du har funnits till för. Vilket rikt liv du delar med dig av. Jag och min man Peter fick ju nöjet att se en föreställning vid Skuleberget när vi var i Ö-vik på bröllop. Stort tack för ett härlig sommarprat. Margareta, Samos svärmor

 6. Tack för ditt semesterprat. Du tog upp detta med familjehem på ett bra sätt.

Kommentarer är stängda.