KATARINA AXENSTRÖM-KVICK

Som ”tillbakaflyttare” för drygt 7 år sedan tänker jag berätta om diverse reflektioner om Övik. Jag utbildade mig på GIH samt i NO och Hållbar utveckling. Som lärare i drygt 35 år så lockades jag bl.a. för Öviks ambition att bli Sveriges bästa skolkommun. Mina Övikserfarenheter, som varit både positiva och mindre positiva blandas med musik.

Total Page Visits: 1036 - Today Page Visits: 2

3 reaktioner på ”KATARINA AXENSTRÖM-KVICK”

  1. Tack Katarina för ett intressant sommarprat där du blandar dina lärarerfarenheter med ditt mycket aktiva liv i Övik med omnejd!Övik har så mycket att erbjuda och du både inspirerar och alarmerar. Härligt att få lyssna på dig och din väl valda musik!

  2. Bra att du tar upp hur vård, skola och omsorg sköts. Det borde kunna bli bättre på många punkter. Du borde bli politiker och styra upp det hela!

Kommentarer är stängda.