LARS ROCKSÉN

Jag heter Lars, uppväxt i Bonäset och jobbar som läkare på Öviks sjukhus. De senaste åren har jag arbetat med några riktigt svåra problem och mitt prat kom att handla om några av de utmaningarna. När det ser mörkt ut kan man lätt glömma att det finns lösningar på nästan allt om vi människor hjälper varandra.

Total Page Visits: 516 - Today Page Visits: 2

18 reaktioner på ”LARS ROCKSÉN”

 1. Tack Lars för din berättelse och engagemang. Må det aldrig sina, du behövs!

 2. Mycket intressant sommarprat och så kloka ord och tankar, det finns så enormt mycket kunskap, kraft och engagemang när vi jobbar tillsammans, tyvärr verkar glappet för stort mellan oss i verksamheten/utförare och de som bestämmer

  1. Hej Lena! Jag upplever också att det ofta finns ett utrymme mellan de som utför och de som leder. Så kan vi inte fortsätta.

 3. Tack Lars för ett fint sommarprat ! Många kloka ord och tankar ! Har fått möta vården för ett tag sen och vart väl omhändertagen av proffsig personal ni är alla guld värd ! Har även vår sonahustru numera på operation!

  1. Hej Lena! Jag är mycket glad över att arbeta med väldigt många otroligt kompetenta kollegor.

 4. Tack Lars för ett semesterprat med många kloka ord. Ledarskap, personalens engagemang och samarbete ger arbetsglädje och skapar förutsättningar till att utföra sitt jobb på bästa sätt. Det gäller alla branscher även äldreomsorgen. Så bra att du finns med och påverkar politikerna.
  Hälsningar
  Margareta Hedberg

  1. Hej Margareta! Det är genom att fortsätta berätta om kunnandet om peka på lösningar som vi kan påverka och få det bättre.

  2. Fantastiskt fint med dina svar till alla kommentarer på ditt semesterprat

 5. Tack Lars, så värdefullt när vi kollegor får möjlighet till mediatid utan att styras av journalisternas frågor.
  Fint innehåll och lite eftertänksamt levererat.
  Sommarhälsningar från yttre roslagen!
  Torsten Mossberg

  1. Bästa Torsten! Jag är hedrad att du lyssnat på min berättelse. Varma sommarhälsningar tillbaka.

 6. Tack för intressant sommarprat! Håller med om att det inte finns något som får en att vakna till lika snabbt som ett larm för omedelbart snitt.

  1. Hej! Det är fortfarande omtumlande som specialist men den värsta anspänningen mattas av som tur är. Det är lättare att undvika stresskonen och vara mer målinriktad då. Kanske vi ses på en operation någon gång.

 7. Tack för ett intressant semesterprat om ett område som är rätt okänt för mig. Tacksam för att det finns människor som väljer att arbeta inom vård och omsorg trots de svåra förhållandena och utmaningarna som finns på alla plan. Ni är verkligen inga fegisar och ordet hjälte passar bra!

  1. Hej Eva! Det finns många som arbetar med klokskap och eftertanke kombinerat med värme och omtänksamhet. De är verkligen hjältar allihop!

 8. Lars Det har varit underbart att få lyssna på dig ! Intressant,givande,varmt och dessutom bra musik val! Hoppas du fortsätter kämpa för oss ja såna som behövs!!

  1. Hej Nevia! Jag kommer att fortsätta så länge som det behövs. Kanske från lite olika positioner men så länge det finns något som kan bli bättre kommer jag att arbeta för det.

 9. Hej Lars
  Så fint sommarprat du hade. Intressant och varmt. Hoppas att du orkar fortsätta kämpa för det rätta

Kommentarer är stängda.