LENNART SUNDWALL

Nörd eller tönt är frågan när radiojournalisten Lennart Sundwall beskriver sitt liv och sina 50 journalistår. ”Mr Vi i femman” har förstås samlat på sig många minnen genom åren. Semesterpratet blir en stor hyllning till vår största folkrörelse: idrotten. Och om Övikstjejen som drabbades av leukemi som tioåring men där möten med en världsstjärna hjälpte henne tillbaka till det roligaste hon vet: skidåkningen.

Total Page Visits: 1985 - Today Page Visits: 3

3 reaktioner på ”LENNART SUNDWALL”

 1. Jättebra sommarprat!!Jag tycker om att lyssna på din röst med alla intressanta ämnen du pratade om.
  Viktigt med engagemang inom idrotten och lärarnas betydelse i skolan och alla duktiga elever som du lärt känna genom åren.
  Du har också ett bra val av musik som passar mig.Sedan att du tog upp min hemby Banafjäl i samband med ”Vi i Femman” och kakfaten och engagemanget bland föräldrarna får du ett extra plus i kanten för.Toppen!
  Ha en fin fortsättning på sommaren Lennart hälsar Eleonor Östensson

 2. Jag tycker så mycket om ditt sommarprat med bra musik och viktigt innehåll.Du lyfter lärarna i skolan och deras engagemang med alla elever och det viktiga arbete dom gör.
  Idrotten och dess betydelse för människor och vikten av bra förebilder och ledare.
  Alla elever du mött och lärt känna genom åren genom ditt arbete i
  ”Vi i Femman” .Sedan att du nämnde min barndomsby Banafjäl med fantastiska kakfat och ”knökfull” IOGT-lokal värmde mitt hjärta.
  Tack för ett härligt sommarprat Lennart och ha en bra fortsättning på sommaren från Eleonor

Kommentarer är stängda.