MAJA VISTRÖM

Från bandymatchen på gatan hemma i Mellansel till en VM-final i Uppsala. Jag heter Maja Viström och har precis fyllt 21 år. Följ med på min resa som elitsatsande idrottare och allt som hör till, för livet är trots allt inte bara idrott, det är väldigt mycket mer.

Total Page Visits: 2801 - Today Page Visits: 4

5 reaktioner på ”MAJA VISTRÖM”

  1. Kul att höra om hur tävlingsinriktad du var. Och att hålla fast vid flera sporter en bit in i livet, innan du bestämde dig. Förstående tränare. Jag känner igen det här hos ett av mina egna barn.

  2. Oj så bra det här va, så spännande att lyssna på din resa och så mycket kloka och tänkvärda ord.. Så modigt och bra gjort hoppas fler lyssnar, särskilt yngre tänker jag som behöver förebilder som dig. Lycka till med allt Maja👏💓

  3. Vilket fint, välgjort och inspirerande program du bjöd oss på. Musiken var så bra och passande i allt. Fint att du är tacksam över din uppväxt. Jag blir väldigt stolt över att Anundsjöungdomar kan vara så målmedvetna och även visa på att man kan lyckas. Stort att spela VM!! Lycka till framöver….. med allt.

Kommentarer är stängda.