MAKSOUD MOHAMMAD

Jag bor i Gideå med fru och två barn. Jag kommer från Syrien, där jag utbildade mig till systemingenjör på universitet. Jag kom till Sverige 2014 efter en farlig resa. Nu har jag fått ett fast jobb som IT-konsult i Örnsköldsvik. I mitt program ska jag berätta om resan hit och vad det har inneburit för mig och min familj.

Total Page Visits: 2381 - Today Page Visits: 1

18 reaktioner på ”MAKSOUD MOHAMMAD”

 1. Intressant att lyssna på ditt program och följa med en stund på din livsresa Maksoud! All lycka till dig och familjen!

 2. Hej Maksoud!
  Så roligt att höra att du , Elena och dina barn trivs bra i Gideå. Jag tror som du att det är mycket lättare att komma in i det svenska samhället om man bor på en mindre ort. För oss i Gideå var det roligt och berikande att få lära känna er när ni kom. Det har också varit spännande och gott att få smaka på er mat när vi har haft internationella middagar.
  Jag hoppas att ni hittar ett hus i Gideå så att ni fortsätter att bo här
  Hälsningar till dig och din familj
  Berit Hägglund

 3. Tack Maksoud!
  Hoppas att många lyssnar på Ditt program!
  Det är så viktigt att få ta del av olika livsresor!
  Jag blev både glad och ledsen av att lyssna.
  Glad, för att allt har gått så bra efter Din långa kamp.
  Ledsen över hur stor smärtan och saknaden är.
  Ingen vill lämna sitt hemland, sin släkt och sina vänner!
  Vilken enorm vinst för Sverige att få ha Dig och Din familj här!!
  Hoppas att Sveriges styrande inser det och att alla de som väntat i många år också får stanna och bli en del av Sverige!
  Vi har plats!Ni behövs!Vi behöver er!!

  1. Trevligt att lyssna till ditt sommarprat, önskar er all framtida lycka.

 4. Ska givetvis lyssna på ditt program idag
  Maksoud
  Har fått äran att sköta om dina barn när de
  Har vistats på förskolan i Gideå
  Så fina barn och verkligen så fina föräldrar
  Jag önskar er all lycka till, med allt vad som
  ni har tänkt er, att göra framledes
  M v h
  Susanne Sällström

  1. Vi är glad att vi fick lära känna er på jobbet.
   Tack så mycket

 5. Så härligt att höra dig här.
  Jag önskar en superbra fortsättning med livet till er i Sverige.
  H/Rabee

   1. Tack Maksoud för att du delar din historia. Det har varit ett nöje att jobba och lära känna dig. Önskar dig all lycka och framgång!

 6. Tack för programmet. Fantastiskt att få höra om Ditt liv och vägen bakom. Jag gläds mycket över att det gått så bra. Vi möttes första gången 2015 när jag arbetade som diakon i området. Det har varit en stor glädje att få följa er, hela familjen. Jag gratulerar Övik att få ta emot så fina, trevliga och duktiga nysvenskar. Great! Sokran för alla fina minnen. Välkommen ner till Värmland.
  er vän Elisabeth E

 7. Hej Maksoud! Jag tycker att ditt program är ett av de bästa hittills i år. Bra historia om hur du lyckats i ett främmande land, dessutom bra musiksmak. Du har i ett tidigt fattat grejen med en flytt till Sverige nämligen språket, det är ju nyckeln till ett liv i Sverige. Hoppas att fler utlandsfödda följer ditt råd. Välkommen till Örnsköldsvik och Sverige, hoppas ni får bli svenska medborgare och lycka till med det kommande tredje barnet. M v h Kjell

 8. Tack för ett jättefint program och fin musik! Så fantasiskt bra du har kämpat och vad snabbt du lärt dig svenska språket! Så roligt att du och din familj trivs i Sverige! Välkommen!

 9. Tack bäste Maqsoud för ett jätte bra program. Jag är så glad och tacksam över att fått lära känna dig och din fina familj, ni med flera har verkligen förgyllt och berikat hela vår bygd på många olika sätt. Jag hoppas att ni blir kvar i vår närhet och att ni får en fantastisk framtid. Kram till dig, Elena och barnen. Marita Sjöberg

Kommentarer är stängda.