MARIA HAMBERG

Författaren Maria Hamberg växte upp vid foten av Skuleberget. Efter gymnasiet i Övik har hon arbetat med allt ifrån korvtillverkning till lastbilar tills hon blev författare. Hon fick Ivar-Lo priset 2012 och Birger Normanpriset 2018. Maria Hamberg kommer i sitt semesterprat att minnas hur det var att vara liten på en bondgård på femtiotalet

Total Page Visits: 2221 - Today Page Visits: 3

4 reaktioner på ”MARIA HAMBERG”

  1. Jätte trevligt sommar program med fin sommar musik. Eftersom jag är kusin med Maria så känner jag och igen en del av berättelsen. Min faster o farbror var två helt underbara människor. Vi hade så roligt när vi fick hälsa på kusinerna i Docksta och blev ordentligt instruerade nästan mobbade av våra äldre av kusiner. Jag håller också med om att man skall vara försiktig med solen så här på äldre dagar.Jag längtar också till Italien som är ett underbart land….

  2. Tack Maria för ett jättefint program! Det var så mycket som påminde om min barndoms somrar i Skorped.

  3. Tack för ett underbart program! Mina barndomsupplevelser stämmer mycket väl med dina. Jag och mina syskon gjorde hål i kapsylen för att “drickan” skulle räcka längre. Din musiksmak var också min!?

  4. Ett härligt program. Nu först har jag haft tid att lyssna. Kramar

Kommentarer är stängda.