MARITA FRANZÉN

För tio år sedan hade jag levt färdigt. DÅ vände livet:
Jag är en f d utlandssvenska som körde vilse i tillvaron, tillika en Pippi som, mitt i livet, mötte min egen herr Nilsson. Med honom kom ny riktning, och mitt prat handlar om “vägen tillbaka” – hem till Anundsjö, till livsvilja, till bättre tider – och om att idag leva ett liv som är fattigt på hälsa, men rikt ändå. Häng med på en snabbtur längs Bättringsvägen!

Total Page Visits: 2117 - Today Page Visits: 3

24 reaktioner på ”MARITA FRANZÉN”

 1. Som vanligt en ynnest att lyssna på dig och jag är så otroligt glad att du befinner dig på den gatan vi växte upp på igen.Trevlig sommar.

  1. Tack snälla rara! Livet överraskar och mitt hjärta bugar. Fint att vara tillbaka, på alla sätt.

 2. Tack Marita, alltid lika underhållande att lyssna på dig. Ha en bra sommar hela familjen!

  1. Tusen tack för dina vänliga ord. Ha en fin sommar ni också. Hälsa med dig!

 3. Talets och berättarens gåva är en av dina många starka sidor, nu som då. Du bjuder på en underhållande och trollbindande stund i etern där du öppet berättar hur livet kan te sig. Vägen är inte alltid rak och utan gupp men erfarenheter den medför utformar var och en till en unik person. Du med talets och berättarens gåva – är unik.

  1. Från hjärtats innersta: tack för dina snälla, uppmuntrande ord! Du har hängt med mig länge, och jag är så glad att vår vänskap består. Tack också för den!

 4. Så underbart att lyssna till dig! ♥️
  Du ger både tårar och glädje, men kanske främst framtidshopp. Stort TACK!
  Kram och Glad Sommar 😎

  1. Vad glad jag blir att höra att mina ord sprider hopp: det är också meningen. Tackar hjärtligt för din uppmuntran. Den betyder mycket för mig. Stor kram och önskan om en fin och frisk sommar!

 5. Vilket innehållsrikt sommarprat. Med både glädje, hopp och framtidstro. Fantastisk berättarförmåga och gåvan att beröra.
  Allt gott och Guds välsignelse över ditt liv.
  Kram från vännen och prästen Ulla-Britt

  1. Tusen tack Ulla-Britt, för din uppmuntran för och dina vänliga ord – här och annars. Det är en ynnest att ha fått möta dig, och jag hoppas på fler tillfällen. Kram och trevlig sommar!

 6. Tack för ett underbart och tänkvärt semesterprat.
  Tack! Ha en bra sommar!

  1. Tackar hjärtligt för dina vänliga ord, betydelsefulla och glädjande! Önskar dig också en trevlig sommar!

 7. Ett så otroligt fint och givande program! Tack och varmt lycka till på Bättringsvägen.

  1. Tack för att fått ta del av en del av din livsresa, man blir berörd 😊.

  2. Vad fint att du ville följa med på dagens raska resa. Tusen tack både för det och för dina snälla ord. Önskar dig en fin sommar!

  3. Tackar hjärtligt för dina rara ord; så fint att mina ord kunde landa mjukt. Och så önskar jag dig en riktigt fin sommar!

 8. Hurra för dig och ett fantastiskt semesterprat!
  Underbart! Snart ska jag lyssna igen! Tacksam!

  1. Tack rara Maja! Så glad och tacksam för alla uppskattande hälsningar. Roligt att du vill ta det på repris också. Sommarkramar härifrån.

 9. Kul att pratet avslutas i dur. Livet kan verkligen gå upp och ner. Tack för dina tankar.

  1. Tackar så mycket. Och ja, dur är verkligen … melodin. Jag bugar med hjärtat och i tacksamhet.
   Trevlig sommar!

 10. Oj. Vad ska jag säga? Är imponerad & rörd. Att du har en otrolig förmåga att kommunicera det har jag förstått sedan tidigare. Men att du är proffsigare än alla Sveriges kommunikatörer och bättre radiopratare än alla jag tidigare lyssnat på, det visste jag inte. Vilken röst, vilken humor och framför allt vilket mod.
  Tack för ditt prat. Det var givande – på många sätt.

  1. Och vad ska _jag_ säga – i varmt tack till dig, Sofia!
   Ett innerligt tack får det i alla händelser bli tal om. Innerligt!
   Jag äger ett stukat självförtroende och är fullständig novis på detta område – men jag tillstår att det var ett oerhört roligt litet äventyr, och jag övar gärna vidare på den här sortens ”språkande”. Tänk att man aldrig blir för gammal att lära; stävets gamla hund får vi sätta i förrådet!
   Därjämte vill jag säga att min tacksamhet är bortom ord inför detta att ha lyckats nå fram till människor – på sätt som jag inte hade räknat med. Hur underbart som helst.
   Tack igen. Dina ord värmer gott!

 11. Vilken fantastiskt härlig stund att lyssna till dig Marita och dina livsöden och lärdomar. Så mkt tänkvärt! Det stora i det lilla♥️

  1. Tusen tack Sandra, så värdefullt att höra!
   Ja nog är det både en konst och en rikedom att lyckas se det stora i det lilla – och, för den delen, att därtill kunna snappa upp det lilla i det stora. Också den lugna lilla vrån är full av mirakel – bara man tar sig tid att se efter. Ha en fortsatt fin sommar. Trygg och solig!

Kommentarer är stängda.