SANDRA BYGDÉN SHAMEH

Jag heter Sandra Bygdén Shameh och jag är chefredaktör och ansvarig utgivare för Örnsköldsviks Allehanda. I mitt semesterprat berättar jag om hur Åmselemorden blev mitt första minne av journalistik, om när jag åt banankaka hos Jonas Sjöstedt och hur det var att jobba på Aftonbladet under Metoo.

Total Page Visits: 1225 - Today Page Visits: 1

6 reaktioner på ”SANDRA BYGDÉN SHAMEH”

  1. “Under ytan finns stranden” – det som syns på ytan är oftast mycket mer komplicerat när man börjar gräva. Så viktigt i alla sammanhang. Tack för dina tankar!

  2. Tack för ditt semesterprat. Som du säger, att skriva ska man inte sluta med. Lycka till med att få unga att läsa ÖA.

    1. Tack Margareta! Det är en stor utmaning, men väldigt viktig och vi kämpar på.

  3. Tack för intressant information om ditt yrke.Tyvärr spelades enbart musik med engelsk text

Kommentarer är stängda.