MATS HELLI

psykisk hälsa och ohälsa har fascinerat mig i många år och när jag fick chansen att starta ett projekt som sedermera blev till en daglig verksamhet för personer med psykisk ohälsa och/eller NPF-diagnoser så tog jag den. Mitt program handlar om den dagliga verksamheten Studio Rex, vad den är, vad den gör och hur vi arbetar för att leverera positiva personliga resultat år efter år. Räkna med fritt filosoferande om hur man kan ta sig an den mentala ohälsan och över tid bearbetar den.

Total Page Visits: 157 - Today Page Visits: 1

3 reaktioner på ”MATS HELLI”

  1. Tack , för ett mycket bra och konstruktivt inlägg om psykisk ohälsa i all dess nivåer.
    Och det bästa av allt är att man ser människan först.
    Även bra musik och en mycket bra verksamhet som jag hoppas fortsätter ett tag till.
    Från en före detta deltagare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *