SOFIA LINDE

Jag kommer att ta er med till min ateljé där en stor del av mitt liv äger rum. Men som extremkreativ, sökande och livsutbildad person måste jag också tala om allt annat som finns att fylla livet med. Om att lämna ”ett lyckat liv”, om mitt trasiga organ och så måste jag även att ta mig friheten att läsa en bit ur min bok som aldrig blir klar.

Total Page Visits: 151 - Today Page Visits: 3

3 reaktioner på ”SOFIA LINDE”

  1. Sofia sätter igång många tankar. Ett litet konstverk av henne pryder vårt.

    Roger Boström

  2. Tack, Sofia!
    Det var en väl använd timme av mitt liv. Du delade med dig av tankar och upplevelser som berikade och gav hopp. Önskar dig all lycka till med dina nya, hållbara och kreativa projekt!
    Britt-Marie Råd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *