tilda johanson

Mitt semesterprat kommer att handla om mig, Tilda Johansson och jag är uppvuxen i den lilla byn Skorped som ligger väster om Örnsköldsvik. Jag är en elitsatsande skidskytt som ingår i Svenska skidskytteförbundets A-landslag. Jag kommer att berätta om min skidskyttekarriär, från start till där jag befinner mig idag.

Total Page Visits: 4968 - Today Page Visits: 1

9 reaktioner på ”tilda johanson”

 1. Bra program Tilda 👏 Ser fram emot skidskytte säsongen 🥰
  Lycka till🍀❤️

 2. Ditt program berörde. Fick en tår i ögat när du berättade om när du åkte in
  på skjutvallen och såg Teril Ekoff, Dorotea Wiener och Davidova. Tack Tilda!

 3. Tilda!
  Det var så intressant att lyssna på dig! Din energi och framåtanda, men också din ödmjukhet och tacksamhet till uppväxten i Skorped och Bredbyn lyser genom hela programmet.
  Varmt tack!

 4. Tilda bra o intressant att lyssna på dig fortsätt så o lycka till i framtiden.

 5. Tilda!
  Kul att lyssna på dig , följer ju ditt skidskytteutövande med stort intresse och för övrigt det som händer i Skorpedsbygden.
  Jag förstår att inspelningen var innan du lockades över till Sollefteå. Lycka till med livet och ditt idrottande.

 6. Tack för ett fint och intressant program. Häftigt med an Anundsjöbo i yttersta eliten. Många spännande tävlingar att titta på i vinter. Önskar dej lycka till!

 7. Så roligt det var att lyssna på dig och ditt semesterprat. Önskar dig all lycka och framgång i vinter. Så kul för oss som gillar skidskytte att det finns en Skorpedsjänta med i Sverige eliten. Hejja på!

 8. Så roligt att lyssna på ditt program. Ska bli så kul att följa din karriär i framtiden. Vi hejar på dig släkting, styrkekramar.

Kommentarer är stängda.