2 reaktioner på ”TOMMY DICKENS – VAD ÄR DET SOM HÄNDER?”

  1. Tommy Dickens nämner i sitt program Allehandas ointresse att rapportera om turerna kring den systematiska, strukturella o under lång tid pågående mobbningen av Anastasia från ÖGKs tränare Jennifer Pettersson. Allehanda skrev aldrig om SVT : s kartläggning Gymnastikbråket heller. När jag försökt lämna insändare i fallet till både reklambladet 7 o Allehanda har jag fått svaren: ” den pajkastningen vill vi inte gå in i ” Boa Eklund och från Tobias I Englund : ” det där har vi väl rapporterat om ..” Nu är inte årtals kränkning av en välutbildad yrkesmänniska att jämställa med en trafikolycka eller en pajkastning! När skickade Anastasia o HKG iväg några oförskämdheter mot Jennifer Pettersson? Däremot kan JP sitta i ett morgonprogram o berätta om allt hon har fått utstå . För Ö-viks mediahus är inte det av intresse. Jag hoppas Anastasia o HKG s medlemmar o styrelse , särskilt deras hårt engagerade kassör Stefan Westin , får upprättelse .

  2. Jag tillhör också en av de, som likt Tommy Dickens, haft förmånen att ha Anastasia Isupova som ledare i gymnastik. Efter att ha följt Tommys inlägg i radion och läst om fallet i ÖA har jag svårt att förstå hur ÖGK och, vad kanske värre är, Gymnastikförbundet kunnat agera som de gjort. Jag hoppas att Anastasia får den upprättelse jag tror hon förtjänar.
    Vad gäller lokalpressens ljumma intresse av att bedriva någon form av undersökande journalistik så blir jag inte förvånad eftersom jag har erfarenhet av det i ett ärende jag driver mot kommunen. ÖA nöjer sig med att två parter möjligen kan få säga sin mening i ett ärende men sedan är man inte intresserad av att ge allmänheten kännedom om vad som är sanning eller ej. Det är nog lite för obekvämt att ställa relevanta men svårare frågor till makthavare.

Kommentarer är stängda.