ERLING SELLING

Jag är en pensionerad lärare som är född och uppvuxen i Anundsjö och byn Seltjärn. Sedan många år bor jag i Harmånger i Hälsingland. I mitt semesterprat tänker jag prata en del om mitt 50-tal liksom en bit in på 60-talet. Olika händelser, resor och då bland annat en resa till Holland på tidigt 60-tal.

Total Page Visits: 306 - Today Page Visits: 1

4 reaktioner på ”ERLING SELLING”

  1. Tack för ditt semesterprat som jag nu lyssnat till med stort intresse! Jag lärde känna din far Frans under -80 talet när vi båda arbetade i Televerket. Mycket fina år!
    Jag uppskattade även din fina reseskildring från Holland, eftersom jag, genom mitt fortsatta arbete, hamnade där en kort tid.

  2. Hej och tack för en trevlig stund tillsammans med dina minnen!
    Hälsar Hans Åke

  3. Tack, Erling, för ditt semesterprat. Det gav mig flera nya dimensioner åt den gemensamma historia som är vår från Seltjärn. Traktorn minns jag väl men inte att den var samägd och till tjänst för många fler än Frans och Valter. Jag minns också att jag var med i publiken på en deltävling i Bredbyn när ni vann. Hollandsresan var något nytt för mig och gjorde intryck på er och mig som lyssnare. Ebbe Nilsson kände jag lite grann från Mellansels folkhögskola.

Kommentarer är stängda.