ULLA EDBERG

Mitt namn är Ulla Edberg, född och uppvuxen i Husum. Bosatt i Stockholm i 50 år. Numera en hemvändare. I mitt semesterprogram kommer jag att berätta att lite om mig själv och om mitt arbete på Etnografiska museet i Stockholm. Där jag arbetade med programverksamhet i mer än 40 år. Om Människor jag mött och om museiarbetet bakom kulisserna.

Total Page Visits: 358 - Today Page Visits: 1

8 reaktioner på ”ULLA EDBERG”

  1. Vilken intressant och fin berättelse! Vi har känt varandra sedan 1965, men så mycket jag inte visste! Roligt också att höra om museets utveckling och hur mycket som sker i kulisserna som vi besökare inte anar.
    Bra gjort Ulla!

    1. Eva, stort tack för stöd och hjälp inför detta uppdrag. Kram Ulla

  2. Tack! För ett intressant program. Roligt att följa med på din livsresa med bra musik. När du spelade El condor paza ( för det var väl den) greps jag av en smula nostalgi. inför en svunnen tid.

  3. Vilken spännande jobbresa du gjort! Har ju ibland funderat på vad du arbetat med. Som din kusin Ulla Edberg (Wigren) kan jag verkligen rosa din insats . Tack!

    1. Tack kära Ulla. Jag tänkte att jag har väl inte så mycket att berätta. Men det tyckte min granne Inger Grundroth. Har varit mkt nervös inför detta.

  4. Tack!! Tror att du kan göra fler sommarprat-program, så intressant att höra på dig.

Kommentarer är stängda.