KARIN NORDIN

Karin Nordin

 

 

 

 

 

 

 

Jag är uppvuxen i Domsjö, har rest en hel del men alltid känt längtan tillbaka hem. Mitt yrkesverksamma liv har handlat om utbildning – lärare, fortbildare, skolledare och nu ordförande i ÖSU. Jag trivs i både skog och mark och inte minst på golfbanan. Jag ska berätta om möten som berikat mitt liv: möten med vuxna och med mina elever, möten med natur och mötet med ny teknik.

Total Page Visits: 3075 - Today Page Visits: 2

6 reaktioner på ”KARIN NORDIN”

 1. Tack, för att du delade med dig bitar ur ditt liv. Kloka reflektioner, passande musik. Jag fick en fin stund i regnvädret, tack vare den!

 2. Tack för ett fint program ! Klokskaper o reflektioner i bra blandning. Jag önskar av hela mitt hjärta att det värdegrundssrbete som du berättar om fortsätter i alla klassrum !! Nu viktigare än någonsin ❤️

  1. Tack, Lena!

   Ja, jag hoppas också att vi lärare ska hinna med mer än bara korvstoppning, även om det naturligtvis är viktigt med kunskaper.
   Kram
   karin

 3. Tack Karin för ditt fina semesterprat!
  Så roligt att få ta del av bitar ur ditt liv. Jag måste få säga att jag upplevde att du hade väldigt mycket av min “fritidspedagogik” med i din undervisning….som du kallade den…”Ringen” något som jag också upplever som ett bra sätt att få till bra diskussioner och reflektioner. Där barnen får möjlighet att uttrycka sina tankar. Där var du nog en föregångare bland lärarkollegiet tror jag. Kanske därför du också blev en bra ledare , i alla fall för mig. Kraaam// Marlén Östensson

  1. Tack, Marlene!
   Jag har alltid haft känslan av att Du brydde Dig om Dina elever litet mer än man egentligen behöver.
   Det är otvivelaktigt så, att eleverna ”känner av ” de värderingar, mer än vi alltid förstår.
   Kram
   Karin

Kommentarer är stängda.