MARET VINNAK-SVENSSON

Maret Vinnak Svensson

 

 

 

 

 

 

Bor i Ovansjö tillsammans med min man Bo och hittekatten Emil. Positiv, nyfiken, boktokig och garngalen. Massor med böcker, en stickning och en spinnande katt – och resor till Kreta ibland, då är livet ganska OK. Och så lite Jerry Williams. Mitt semesterprat kommer mestadels att handla om böcker, men också om hur jag kom som båtflykting till Sverige.

Total Page Visits: 2628 - Today Page Visits: 1

12 reaktioner på ”MARET VINNAK-SVENSSON”

 1. Tack, för ett trevligt program! Berättelsen om flyktingfartyget var så gripande! Finns den nedskriven någonstans? Jag har aldrig hört om det.

  1. Tack! Just denna resa finns inte beskriven i sin helhet. Men jag har skrivit en bok som heter Den röda Stämpeln. Handlar om ett flyktingbarns upplevelser. Den finns på biblioteket och jag har den till försäljning.
   Maret

 2. En mjuk och vänlig röst i denna tid är guld värd och med en sådan berättarkonst dessutom. Musiken väl utvald som berörde mig. Ett program så bra från början till slut. Jag lyssnad och tog in allt.
  Tack Maret!

  1. Tack för de fina orden. Det känns bra att kunna beröra och att det blir uppskattat. Tack!

 3. Tack för ett jättebra och intressant program!
  Gillade speciellt första delen av programmet med berättelser från flyktingfartyget men hela programmet var väldigt bra!

  1. Tack för det! Känns alltid bra när det man gör blir uppskattat.

 4. Tack för ett upplysande och mysigt semesterprat. Tänkvära ord, humor och varierad o bra musik. Samt författartips. ?

  1. Tack för det Eva. Roligt att du fick lite boktips och att du gillade mitt sommarprat. Ha en fortsatt trevlig sommar och att du hittar nåt intressant att läsa.

 5. Nu har jag lyssnat en andra gång. Så mkt klokskap och mys.
  Tack igen!

 6. Vilken bra sommarpratare du är! Jag är så imponerad. Du har ett väldigt fint sätt att formulera dig på och ett unikt perspektiv. Jag tycker att du borde fortsätta att dela med dig, ex i en blogg eller en podcast.

  1. Tack för det Sabina. Roligt att du tycker det varOK.
   Ja jag ska försöka fortsätta skriva iaf. Kram

Kommentarer är stängda.