KURT-GÖRAN ÖBERG

Mitt semesterprat kommer att handla om när jag som pensionär blev tidningsmakare och radiopratande kåsör och fick på så sätt ett ”roligt jobb” med kultur, som berättarkvällar i grillkåtan i Själevad m.m.

Total Page Visits: 8209 - Today Page Visits: 1

5 reaktioner på ”KURT-GÖRAN ÖBERG”

  1. Tack för ditt nostalgiska program som var trevligt att lyssna på. Jag har alltid följt dig i radion och ÖA. Jag var med i styrelsen för Radio Nolaskogs från 2013. Kul att du gjorde ett program även i år.

  2. Tack Kurt-Göran, Härligt att lyssna på en aktiv gammal pensionär samt några tänkvärda inspelningar från förr. Jo det var nog bättre förr trots det var sämre. Som DU vet använde jag dina minnen och en teckning från Alnön i min bok från 2019; Fotspår i öknen (Carl Öhlén). Blev för ett par veckor sedan inbjuden till Sättna hembygdsförening från min hembygd utanför Sundsvall och möttes av ett stort intresse från över 50 deltagare. Efter att ha lyssnat på dig så handlade nog min berättarafton om just detta. “Det var bättre förr fast det var sämre” . Fortsätter gärna att lyssna på Dig och läsa Själevadsposten.

Kommentarer är stängda.