MATTIAS BYLUND

Man känner igen mig från Bingolotto, där jag sitter bakom pianot. Hur går det till ”bakom kulisserna” på Bingolotto – och vad gör jag de andra dagarna i veckan? I mitt sommarprat berättar jag om hur det kommer sig att jag fått en Grammy för Taylor Swifts ”1989” och även spelat in musik till artister som t.ex The Weekend, Pink och Justin Timberlake.

Total Page Visits: 2021 - Today Page Visits: 1

9 reaktioner på ”MATTIAS BYLUND”

  1. Mycket intressant,vad duktig han är din bror Teresia men det var för lite oboe o fagott

  2. Åhhh!! Mer Bylund till folket! Så inspirerande med din musikaliska bredd, din enorma passion för musik i Alla dess former går inte att ta miste om! Hälsningar från ett stort FAN av dej – och din far (hade ingen aning!!) och så fint att du spelade Tårar från himlen med Frank.
    Wow! Hoppas på många lyssningar av såväl din musik-skatt som ditt semester-prat!

  3. Grymt kul att höra! Härligt med din pappa också, fina gener du fått från honom. Måste varit tuffare att kunna spela upp senaste ABBA än att ha kvarterets första VHS-spelare i Rönninge på den tiden 😄. Lyxigt att fått ha dina arr på många av våra låtar. Eller hur Maria 😉

  4. En fantastisk historia, som inte än är slut. Wow, vad du har hunnit med. Och vilka låtar!!! Hatten av för dig och din musikaliska familj!

Kommentarer är stängda.