TONY SUNDQVIST

Tänkte med mina ord och min musik förmedla tankar om att allt har sin ände, sitt avslut, något som i sin tur innebär början på något nytt. Att livet går vidare med nya möjligheter, från arbete till pension, från kyrkopolitiker och kyrkvärd till utträde ur kyrkan, från kristen till ateist, från att ha tre döttrar till att ha två döttrar och en son och allt däremellan

.

Total Page Visits: 468 - Today Page Visits: 1

16 reaktioner på ”TONY SUNDQVIST”

 1. Tack för du delade med dig om livsresa
  Mkt utlämnande och intressant resa du varit med om

 2. Bästa Tony! Jag vill bli som du när jag blir lika otroligt gammal som du!

 3. Hej jag sitter här i Gullön på altan och lyssnar på din podd, roligt att höra din berättelse och allt du varit med om i ditt liv. Det väcker minnen när ni var i Gullön på somrarna.

 4. Hur är det med minnet Tony😁?
  Jag känner din mamma Maj-Britt Domeij, hon har aldrig varit ”hemmafru”. Hon har jobbat inom vården sedan hon var 17 år.

  1. Vi har väl olika uppfattningar om detta😁
   Jag kommer bara ihåg att hon var hemma när jag gick till skolan, hemma när jag kom hem från skolan, hemma när jag var sjuk från skolan. Jag upplevde att hon jobbade ibland., speciellt på natten. Jag har aldrig gått i förskola och bara under en kort period haft en dagmamma.

 5. Tack min son Tony ,det gläder mig höra att du uppskatta min närvaro under barnaåren trotts mitt heltidsjobb på sjukhus

 6. Härligt och ärligt semesterprat. Efter ”den traditionella” uppväxtskildringen blev det väldigt personligt. Du vågade vara uppriktig – stort tack för att du delade dina tankar. Ingenting i livet är självklart.

 7. Fint semesterprat Tony! Roligt att höra hur ditt liv formats och vilka val du tagit! Tack för omnämnandet, du ska veta att det kom en tår och att det värmer ett gammalt lärarhjärta!

Kommentarer är stängda.