ULLA JONSSON

Jag heter Ulla Jonsson och växte upp i  Norrmesunda, som är en by i den vackra Anundsjöbygden.
Mitt semesterprat handlar om minnesbilder från 1940-50-talen. Kontakten med de äldre i byn var naturlig och givande. Även barndomsvänner och en fin syskongemenskap berikade tillvaron.
Frågan om kärleken, som kommer och går, har också lämnat minnesspår.

Total Page Visits: 373 - Today Page Visits: 2

9 reaktioner på ”ULLA JONSSON”

 1. Tack Ulla från en road 30-talist . Roligt att höra ditt intresse för rim när som helst i berättelsen. Mycket igenkänning från flydda tider.
  Tack

 2. Tack för din minnen som jag har fått återuppleva i ditt förträffliga semesterprat.

 3. Tack för ett intressant program, det är mycket som förändrats i vårt samhälle.

 4. Tack för ett trevligt sommarprat säger Ullas kusin Kerstin Bäckman som fick lyssna på hembygdstoner. Kerstin som är 92 år bor i Eskilstuna men minns mycket från hembygden.

 5. Roligt sommarprat, känner igen mig från min uppväxt på landet! Och tiden i Stockholm, jag var mest på Nalen. Fint musikval och så fick jag gråta lite till avslutningslåten!

 6. Hej Ulla,
  Nu först har jag kommit mig för att lyssna på semesterpratarna! Brukar lyssna på alla P1sommardito, så ibland räcker inte tiden. Så bra man kan lyssna i efterskott!
  Roligt höra om din barn-ungdomstid. En hel del igenkänning! Precis bra avvägt också med lagomt långt musikinnehåll. Det är trots allt pratet man vill höra mest av.
  Tack, och fin höst önskas dig!

Kommentarer är stängda.